Joomla weblapkészítés

Joomla weblapkészítés

Manapság az egyik legnépszerűbb tartalom kezelő rendszer a Joomla, a magyar weboldalak közel tíz százaléka Joomlával készült. De miért népszerű a magyar vállalkozók között a Joomla weblapkészítés? Természetesen sok oka van ennek, például a költséghatékonyság, vagy az, hogy nagyon profi adminisztrációs rendszert tudunk adni minden honlaphoz.

A Joomla 2004. óta töretlenül népszerű, mi 2006-ban találkoztunk vele, és minket is megvett az a rugalmasság és biztonság, amivel egy joomla rendszer rendelkezik. A tartalom kezelővel készülhet céges weboldal, személyes blog, webáruház, de akár közösségi oldal is.

A joomla rendszereket folyamatosan fejlesztik, így weboldalunk egyre okosabb és okosabb lesz. Persze közben mindent tud, amit manapság használni érdemes, így van benne hírlevél kezelő, felugró ablak kezelő és minden olyan marketing szoftver, amit máshol megszokhattunk. A joomla weblapkészítés az Ön vállalkozásában is értéket tud teremteni, sokféle szolgáltatásával könnyebbé teszi az online marketing munkát. És persze költséghatékony, egy csomó bővítmény elérhető ingyen is, nem kell programozót fizetni az extra tudásért.