WordPress webshop készítése

WordPress webshop készítése

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb tartalom kezelője, a WordPress webshop készítése napjainkban nagyon fontos szolgáltatás. Ezt a tartalom kezelőt különösen kedveli a magyar közvélemény, és a vállalkozók is, mert gyors, könnyen használható, és remek magyar nyelvű adminisztrációs felülete van.

Ráadásul alapból tudja az export-import folyamatokat kezelni, ami egy nagyméretű webáruháznál bizony komoly előny. Illetve persze azt is tudni kell, hogy a Woocommerce-hez rengeteg okos kiegészítő kapható, így akár kívánságlistát vagy termék összehasonlítót is nyugodtan hozzátehetünk a webshophoz.

És persze számtalan profi sablont is kapni hozzá, ez azért nagyon fontos, mert így bármely iparág képviselője megtalálja a neki tetsző sablonokat, előre berendezve, már csak a szöveges adatokat és a fotókat kell lecserélni! Egy jó webshop készítése nem tart tovább, mint hat-nyolc munkanap és máris termelheti az extra bevételt tulajdonosának. És persze profi blogot is írhatunk mellé, ha a tartalom marketing szabályainak meg szeretnénk felelni!